Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Как Вам новый сайт?
Total 23 common:people_all_forms

Прес-реліз Всеукраїнського семінару-наради для директорів обласних еколого-натуралістичних центрів (станцій юних натуралістів)

Date: 23 вересня 2019 о 08:45
186 views

25-27 вересня 2019 року в Чернігівській області буде проведено Всеукраїнський семінар-нарада для директорів обласних еколого-натуралістичних центрів (станцій юних натуралістів) за темою: «Формування базових компетентностей особистості засобами агробіологічної освіти» (далі – Семінар-нарада).

Організатори Семінару-наради: Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, комунальний заклад «Чернігівська обласна станція юних натуралістів».

Мета: проведення методико-педагогічних заходів, обмін досвідом роботи з питань запровадження інноваційних форм і методів освітньої діяльності з дітьми та учнівською молоддю.

Учасники: У заході візьмуть участь директори Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, обласних еколого-натуралістичних центрів учнівської молоді (станцій юних натуралістів), Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру, Івано-Франківської міської дитячої екологічної станції.

Програмою заходу передбачено:
1. 25 вересня з 14:00 до 15:00 - участь директорів, учасників семінару-наради, у відкритті ІІ (фінального) етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва (проспект Перемоги, 112).
З 15:30 до 16:30 - презентація роботи комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» «Розвиток пізнавально-дослідницької компетентності вихованців як умова формування професійної компетентності» (вул. І.Франка, 2а).
З 16:50 до 18:00 - Відкритий простір - нарада директорів обласних еколого-натуралістичних центрів (станцій юних натуралістів) за участю представників Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, науковців, громадськості «Формування базових компетентностей особистості засобами агробіологічної освіти» (вул. І.Франка, 2а).

2. 26 вересня з 16:00 до 18:20 - ознайомлення з навчально-дослідною земельною ділянкою комунального закладу «Борзнянська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів». Проведення круглого столу з теми «Навчально-дослідна земельна ділянка - основа формування творчого ставлення до праці та професійного самовизначення вихованців закладу» (м. Борзна, вул. Красносільського, 3).

3. 27 вересня з 10:30 до 11:00 - директори, учасники семінару-наради, спільно з вихованцями учнівських лісництв, учасниками Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти, візьмуть участь у закладанні Алеї Єдності і Миру на території Агробіостанції Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді Чернігівської обласної ради.
З 11:30 до 12:50 - відбудеться панельна дискусія «Організація роботи на навчально-дослідних земельних ділянках: проблеми та перспективи розвитку» та підведення підсумків Всеукраїнського семінару-наради для директорів обласних еколого-натуралістичних центрів (станцій юних натуралістів) у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва (проспект Перемоги, 112).

О 13:00 годині директори візьмуть участь у закритті ІІ (фінального) етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти, яке відбудеться на базі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва (проспект Перемоги, 112).

4. Відповідно до програми Семінару-наради учасників заходу буде залучено до екскурсійних програм у місті Чернігів (Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів-стародавній), у місті Батурин (Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця»), до Регіонального ландшафтного парку «Ялівщина».

5. До семінару-наради планується видання збірки матеріалів із серії «Новації позашкільної освіти».

Comments:
Only authorized users can leave comments.